De bloggers

Speciaal voor ons, worstelende WordPressers, en voor alle mensen zoals wij, willen we de fijne plugins, snelle tips, verbazingwekkende meevallers, top-functions en sluwe snippets bij elkaar brengen, categoriseren, openbaren voor onszelf, elkaar en iedereen!

Ben je druk bezig met een site, krijg je een plugin niet werkend, denk je in een helder ogenblik: “Hee, dat had ik laatst toch ook…”
Maar hoe zat dat ook al weer…?
En voor je het weet ben je een uur verder, ondanks het knagende vage besef dat je dit toch “laatst ook had?”, en toen wel een oplossing had gevonden.
Maar toen had je een vinkje anders staan, of een eigengemaakte home.php, of die oplossing werkte in combinatie met andere plugins dan je nu gebruikt, die oplossing werkte alleen met Genesis, die oplossing heeft extra PHP in de functions.php nodig…

Dus zoek je een nieuwe, andere uitweg voor deze site, en die werkt goed, yes! 😉 Echter… alleen in combinatie met de plugins en instellingen die je nu gebruikt… En de volgende keer moet je weer zoeken, naar die eerste oplossing bijvoorbeeld.

Wij kennen dit, en zo wij gaan struikelend door de WP-jungle van eigenzinnige plugins, onnavolgbare uitzonderingen en tegenspartelende functions.

Comments

  1. Sabine Visser schreef dit

    Gefeliciteerd met jullie goeie initiatief en bijbehorende website! Of is tie nog niet live?

  2. Monique Huizen schreef dit

    Lijkt me erg handig! Ik neem een abonnement in ieder geval! Groetjes, Monique

Wil je reageren?

Graag!
Je kunt hier een berichtje achterlaten. Het is noodzakelijk daarvoor je naam en emailadres in te vullen. Het emailadres zal nooit openbaar worden gemaakt.
Na goedkeuring door WP-bieb zal je bericht op de website verschijnen.

*