Help! ik kan geen menu-items meer toevoegen!

Ik was op www.maraujolab.com bezig met het opzetten van het hoofdmenu in WordPress. Er zat al veel werk in dit menu, want het bestaat uit veel pagina’s. Opeens liep ik tegen 2 problemen aan.

  1. Iedere keer na het toevoegen van een aantal menu items en het opslaan van het menu waren de zojuist toegevoegde items verdwenen.
  2. Iedere keer na het opslaan van het menu was de optie om het menu te tonen uitgevinkt en zag je het menu dus niet meer op de site.

Via Google vond ik deze pagina met de mogelijke oorzaak en suggesties voor de oplossing: WordPress Menu Item Limit of: Help! De helft van mijn menu is verdwenen! In dit artikel wordt precies uitgelegd wat er aan de hand kan zijn. Grote kans dat het een instelling op de webserver is.

Dus nam ik contact op met Hensel Hosting, mijn hosting provider. Zij waren dit probleem nog niet eerder tegengekomen maar hebben meteen de max_input_vars gewijzigd naar 2000. Daarmee was het probleem meteen opgelost! Wat ben ik blij met Hensel Hosting!

Wil je reageren?

Graag!
Je kunt hier een berichtje achterlaten. Het is noodzakelijk daarvoor je naam en emailadres in te vullen. Het emailadres zal nooit openbaar worden gemaakt.
Na goedkeuring door WP-bieb zal je bericht op de website verschijnen.

*